İstanbul Güvenlik Şirketi | Favori VIP Güvenlik Şirketi | Güvenlik Firması

Şantiye Güvenliği

Şantiye güvenliği işletmeler için önemli bir konudur. Şantiyede bulunan personelin can güvenliği ve inşaat malzeme ve ekipmanlarının korunması için şantiye güvenliği hizmeti Favori VIP Özel Güvenlik ve Koruma Hizmetleri tarafından verilmektedir.

Favori VIP Özel Güvenlik kamu inşaat sektörü ve özel inşaat sektöründe yer aldığı güvenlik faaliyetlerinde yapının etüt ve proje aşamasından sonra inşaat safhasına geçilmesini takiben gerekli fizibilite durumu ve risk analizlerini tespit etmekte ve gerekli özel güvenlik stratejilerini oluşturmayı ilke edinmiştir.

Şantiye ve inşaat güvenliği

İnşaat güvenliği, şantiye güvenliği, hastane şantiye güvenliği, site şantiye güvenliği konusunda uzman kadromuz ile inşaat sektörünün faaliyette bulunduğu köprü, yol, baraj, liman, petrol tesisi, toplu konut, alışveriş merkezi, fabrika, hastane, okul gibi tesis ve sanayi kuruluşlarının şantiye güvenlik hizmetini sağlamaktayız.

Şantiye Güvenliği

İnşaat ve şantiye güvenliği hizmetlerinde dikkat ettiğimiz hususlardan bazıları;

İnşaat sektöründe güvenlik önlemleri alınmazsa eğer ölüm, ağır yaralanma gibi sorunlar yaşanabilir. Çalışan işçinin veya ortamda bulunan kişilerin başına cisimler düşebilir. Yüksekte çalışma diye tabir edilen alanlarda çalışan işçiler düşebilir. İnşaat alanında çalışanların maruz kaldığı yapıştırıcılar, kumlar ve tozlar solunum yolları problemlerine sebep olmaktadır. Yine gürültü durumu da işçilerin sağlığını olumsuz yönde etkileyebilmektedir.

Şantiye Güvenliği Teklif

Siz de şantiye veya inşaat güvenliği konusunda bizden teklif alabilirsiniz. Bunun için Hizmet Talep Formu‘nu doldurarak gönderin en kısa sürede size geri dönüş yapalım.